Portfolio Category: Hobby

Britt Healing

Familie zijn de vrienden die je cadeau krijgt, Britt is dan ook een van mijn favoriete nichtjes. Toen ze mij vertelde dat ze stappen wou gaan maken richting een eigen onderneming schoot ik meteen te hulp. Dat zelfde weekend nog heb ik met haar de basis voor de website gemaakt.
Britt is een echt gevoelsmens, ze is helemaal 1 met haar emoties en haar sterke spirituele kant. Samen met haar gidsen helpt ze mensen om hun pad aar geluk weer terug te vinden. Dit doet ze doodmiddel van fijne gesprekken en ontspannend avonden die ze vibes noemt.

De website zelf is slechts een middel om te laten zien hoe mensen haar kunnen bereiken en hopelijk zullen veel mensen haar vinden. Iedereen verdient een beetje geluk in hun leven.

Britt Healing screenshot
Comment

COC Eindhoven.nl

COC Eindhoven, mijn tweede thuis. De oude website was na een flink aantal jaren redelijk verwaarloosd. Te veel mensen hadden toegang gekregen waardoor er geen controle meer was op de installatie van plugins etc.
Hierdoor werd de website rampzalig in technisch onderhoud. De site was langzaam, crashte vaak en had ook nog eens veel informatie die outdated was en slecht te vinden.

Ik heb t op mij genomen de website helemaal te herdoen. Ik heb een kopie van de huige site genomen, want in de kern klopte de meeste informatie nog wel. Heb alles gestript wat er uit kon, ik heb daarbij meer dan 70% van de plugins verwijderd, 40% aan paginas verminderd, en de laadsnelheid letterlijk met meerdere seconden verbeterd.

Een nieuwe frontpage bebouwd, likje verf. en alle paginas nagelopen en gezorgd dat deze helemaal in moderne standaard zijn voor zien van een mooie en responsive weergave.

Na vele maandn werk. Veel overleg met andere teams en mensen mocht het resultaat dan ook wel meer dan naar tevredenheid zijn. zelfs nu de site live staat ben ik nog bezig met nieuwe bijwerkingen om SEO te optimaliseren en om te zorgen dat alles vlekkeloss blijft werken.

 

COC Eindhoven Website
Comment

2019 Manifestations.com

2019 manifestations

Via Via Kreeg ik te horen dat Viola de organisatrise van manifestations een evenement tijdens de DDW (dutch design week) Hulp nodig had met haar website.
Ze had zelf al erg veel voor elkaar kunnen krijgen, en samen met de hulp van een designer was het allemaal er ook fantastisch uit komen te zien.

Helaas om de site helemaal perfect te maken heb je soms wel de kennis van een ontwikkelaar nodig.
Bij het maken van de vertalingen word namelijk gebruik gemaakt van zogenoemde shortcode tags. dit zijn kleine stukjes tekst die code triggeren om te laten werken.
Voor de meeste mensen is dit vaak erg lastig omdat het ten eerste vrij precies komt en ten tweede vaak erg gek is om te lezen, het is immers bijna code.

Samen met Viola heb ik gekeken naar wat haar wensen waren en wat ik voor haar kon betekenen.
Het is uiteindelijk dus gelukt om de site op tijd tip top in orde te brengen.

Comment

Osfast- Oscar die presentatie geeft

WP-040 meetups

WP-040 Meetups

Tijdens een fanatiek middagje scrollen over een bekende socialmedia platform kwam ik een aankondiging tegen voor de WP-040 Meetup.
Even gekeken wat wat was ui pure interesse, en wat bleek het zijn maandelijkse informatie avonden over WordPress hier in Eindhoven.

Het is natuurlijk nooit verkeerd om je kennis nog wat uit te breiden, maar het is natuurlijk altijd leuker als je ook je kennis kan delen.
Ik besloot een keer te gaan kijken, en het was ook zeker een leuke interessante avond. er waren twee sprekers die wat kwamen vertellen over hun kennis en ervairngen in de wereld van websites, WordPress en marketing. super leerzaam, en ook super leuk.

An het einde van kwam een van de organisators op podium en kondigde aan dat ze nog opzoek waren naar hulp, een paar extra handjes met de organisatie.
Ik dacht nou kei leuk, dus heb me meteen bij Wendy aangemeld en mocht er bij.

Sindsdien ben ik dus hulpzaam bij de meetups. Ik ben er bij, heet mensen welkom, deel mijn kennis en leer van andere.
Raad je ook zeker aan hier een keer te gaan kijken als je interesse hebt in Websites en online marketing.

Comment

X-ander.nl

 

Lang verhaal kort. Een vriend wou graag Recenties gaan schrijven over van allerlei hobbies in zijn leven. Wie ben ik dan om hem dat te ontnemen. sterker nog om het voor hem mogelijk te maken Heb ik voor hem een websitje gemaakt waar hij dat helemaal zelf kan.

Inmiddels is deze site offline


Oscar Wouterse spreekt over autisme en werk

Gastspreker

Naast mijn enorme kennis en ervaring in de ICT, ben ik ook al jaren en jaren lerende over (mijn) autisme en heb hierdoor veel kennis, ervaring en kunde opgedaan. Door mijn goede verbale vermogen ben ik in staat om goed dingen uit te leggen en dat zelfs op een leuke manier te doen.

Samen met Saskia Sliepenbeek of Dana van Dungen van het Autisme Steunpunt geef ik geregeld lezingen over diverse onderwerpen. De ene keer over werken met mensen op het spectrum en wat voor toevoeging deze mensen kunnen bieden in een bedrijf of organisatie, en de andere keer over hoe wat kleine aanpassingen van docenten of ouders kunnen doen om veel levenskwaliteit te bieden aan hun studentenleven.

Sinds ik met hun lezingen geef is mijn netwerk enorm gegroeid en ben ik regelmatig ook spreker voor andere gelegenheden zoals Het fontys OSO


Inkoop – Pawn.nl

PAWN.NL

Twee goede vrienden en tevens enthousiaste ondernemers hadden wat troubles met hun website. Ik ben hun te hulp gesprongen en heb hun hele website onder de schop genomen. Hierbij is dit prachtige resultaat naar voren gekomen: een rustige duidelijke en strakke website.

Door strakke SEO wordt deze website dagelijks door een kleine honderdtal bezoekers gevonden en is de winkelbekendheid gestegen in de omgeving. Iets wat voor een kleine ondernemer van onmeetbare waarde is.

Bekijk het zelf op : Pawn.nl


AutiRoze (.nl)

Coordinator Eindhoven

In februari van 2017 ben ik, samen met ene leuk clubje andere vrijwilligers van COC Eindhoven met een maandelijks café speciaal voor mensen met autisme binnen de LHBT gemeenschap. Deze bijzondere avond is genaamd AutiRoze en word maandelijks gehouden in Pand54. Ik organiseer voor deze avonden altijd leuke activiteiten zoals meedentanks, BBQ's en Spelletjesavonden.

Deze avonden hebben als doel mensen een prikkelarm en laagdrempelige mogelijkheid te geven om met andere LHBT'ers met autisme te leren kennen, van elkaar te leren en om ook gewoon een leuke tijd te ervaren.

Website

In samenwerking met AutiRoze Nederland om een netwerk voor deze mensen op te zetten en om deze samenwerking te verduidelijken heb ik de website AutiRoze.nl gemaakt. een website met een simpele, duidelijk en strake vormgeving. Ontworpen met het idee dat deze prikkelarm moest zijn en zijn boodschappen zo duidelijk mogelijk moest overbrengen.

Het resultaat is dan ook iets waar ik met veel trots aan heb gewerkt. Ook de avonden zelf zijn erg goed bezocht en mensen hebben het er naar hun zin.

Coordinator Discord en Landelijk team

In 2021 ishet team van AutiRoze dusdanig groot geworden dat er met een paar mensen een landelijk team op gezet is. Dit clubje doet het overzicht bewaren tussen de lokale partijen, beheerd de website en sociale media en zorgt voor de belangenbeharteging.

Daarnaast is door de Covid-19 pandemie de Discord chat weer levendig geworden. Samen met iemand anders doe ik het coordinatorschap daarvan.

Autiroze – Voor LHBT ’s met autisme

Expreszo eindhoven

Expreszo-Eindhoven

Mijn vrijwilligerswerk bij COC eindhoven heeft mij veel mooie producten op laten leveren. Het Expreszo team waar ik voor werk heeft dan ook wel een van de mooiere website gekregen van mij. www.expreszo-eindhoven.nl is een sukje werk waar ik oprecht trots op het resulaat ben. Ik heb niet alleen de site gemaakt met een simpele, strakke maar wel blitze uitstraling. Ook heb ik een groot deel van de content geschreven, iets waar ik vrij veel moeite mee heb om dat juist te doen.


Youtube- broadcast yourself

Vloggen

In mijn weze en zijn heb ik ooit bedacht dat vloggen (video logboeken van je leven) maken wel eens leuk zou kunnen zijn.  Dit heb ik dan ook een kans gegeven, op youtube plaats ik wekelijks mijn nieuwste vlogs met daarin de hoogtepunten van mijn week.

https://www.youtube.com/osfast