Portfolio Category: opleiding

Osfast- Oscar die presentatie geeft

WP-040 meetups

WP-040 Meetups

Tijdens een fanatiek middagje scrollen over een bekende socialmedia platform kwam ik een aankondiging tegen voor de WP-040 Meetup.
Even gekeken wat wat was ui pure interesse, en wat bleek het zijn maandelijkse informatie avonden over WordPress hier in Eindhoven.

Het is natuurlijk nooit verkeerd om je kennis nog wat uit te breiden, maar het is natuurlijk altijd leuker als je ook je kennis kan delen.
Ik besloot een keer te gaan kijken, en het was ook zeker een leuke interessante avond. er waren twee sprekers die wat kwamen vertellen over hun kennis en ervairngen in de wereld van websites, WordPress en marketing. super leerzaam, en ook super leuk.

An het einde van kwam een van de organisators op podium en kondigde aan dat ze nog opzoek waren naar hulp, een paar extra handjes met de organisatie.
Ik dacht nou kei leuk, dus heb me meteen bij Wendy aangemeld en mocht er bij.

Sindsdien ben ik dus hulpzaam bij de meetups. Ik ben er bij, heet mensen welkom, deel mijn kennis en leer van andere.
Raad je ook zeker aan hier een keer te gaan kijken als je interesse hebt in Websites en online marketing.

Comment

logo breen services

Breen Services

Breen Services

Bij Breen Services heb ik de geweldige gelegenheid gekregen om mijn examenstage te mogen doen.
Hier heb ik gewerkt aan verschillende dingen en taken, onder andere het maken van websites met ASP.NET MVC

Ook heb ik hier de kans gekregen om mensen te helpen leren ontwikkelen en groeien.

In September 2016 heb ik hier dan ook mijn eerste contract gekregen als ontwikkelaar.

Buiten mijn projecten voor diverse tevreden klanten heb ik ook verantwoordelijk geweest voor een aantal belangrijke taken.

Ik ben een spin in het binnen het bedrijf, Ik weet van bijna alles wat er speelt wel wat af en kan dus ook overal bij helpen. Gaan we van kantoor verwisselen sta ik vooraan om te helpen met schilderen sjouwen en inrichten. zijn er dingen die uit gezocht moeten worden voor nieuwe servers, computers, of versiebeheer systemen zorgt Oscar voor alle inzichten en het juiste advies.

Voor klanten voer ik veel taken uit. Mijn focus ligt natuurlijk op het maken van mooie overzichtelijke websites. Maar er kan aan mij erg veel gevraag worden. Opzet, installatie van NAS bestandssystemen, uitzoeken van geschikte zakelijke laptops, telefoons en abonnementen en het alle vragen die je maar kan hebben op het vlak van support.

Binnen het bedrijf vervul ik een belangrijke rol als werkervaringsplek coach. Breen Services is namelijk een Sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zeldzame kans geeft om te komen leren en werken zonder dat je daarvoor een opleiding hoef te volgen. Zo kunnen mensen zonder opleiding ervaring op doen als werknemer, leren programmeren, leren werken in teamverband en allerhande zaken. Mijn taak is het dan ook om deze mensen goed te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om te werken, maar ik ben ook vaak het eerste aanspreekpunt als ze vragen hebben of als ze ergens mee zitten waar ze hulp bij nodig hebben of even hun ei kwijt kunnen.

Inmiddels werk ik al vele jaren met plezier hier, heb een vast contract en werk hier aan een betere toekomst voor mensen en mijzelf.


diploma

Diploma: Applicatie ontwikkelaar (niv 4)

Na 4 jaar werk is het mij gelukt om een niveau 4: applicatie ontwikkelaar  te halen. Deze jaren hebben zijn ups en downs gekend. Maar ik heb t zeker niet voor niets gedaan!


Summa ICT Handleidingen

Tijdens mijn Stage bij het Summa College werd mij gevraagd om een site te maken waar studenten en docenten handleidingen kunnen vinden over ICT zaken, tevens moest de website makkelijk aanpasbaar zijn voor de mensen die de handleidingen beheren, er is dus een klein CMS gebouwd. Deze Stage opdracht heb ik in vrij korte tijd gerealiseerd. Uiteindelijk heb ik mijn Stage daar dan ook succesvol afgerond.


Student Aan huis

Student aan huis

Als bijbaan heb ik mijn brede kennis over computers en de digitale wereld ingezet om mensen te helpen en er in wegwijs te maken. Dit heb ik gedaan bij Student aan Huis. een bekende naam bij nederlandse ouderen die geduldige en duidelijke uitleg nodig hebben.