Portfolio Category: Website

Britt Healing

Familie zijn de vrienden die je cadeau krijgt, Britt is dan ook een van mijn favoriete nichtjes. Toen ze mij vertelde dat ze stappen wou gaan maken richting een eigen onderneming schoot ik meteen te hulp. Dat zelfde weekend nog heb ik met haar de basis voor de website gemaakt.
Britt is een echt gevoelsmens, ze is helemaal 1 met haar emoties en haar sterke spirituele kant. Samen met haar gidsen helpt ze mensen om hun pad aar geluk weer terug te vinden. Dit doet ze doodmiddel van fijne gesprekken en ontspannend avonden die ze vibes noemt.

De website zelf is slechts een middel om te laten zien hoe mensen haar kunnen bereiken en hopelijk zullen veel mensen haar vinden. Iedereen verdient een beetje geluk in hun leven.

Britt Healing screenshot
Comment

Orpheus Nederland

Orpheus Nederland is een kleine organisatie voor een niche doelgroep, Dat betekend dat deze doelgroep vaak ook lastig bereikbaar is.
Toen ik hun website voor het eerst tegen kwam zag ik dat deze al lang geen onderhoud had gehad en door de jaren heen erg rommelig was geworden. Ik heb toen contact met hen gezocht en aangeboden om samen met hun een nieuwe site te maken. Dit kwam voor hun toen als geroepen. We hebben goed gekeken naar wat nog nodig was aan informatie van de oude site, deze heb ik nu meer gestroomlijnd weergegeven. Ook hebben we gekeken naar moderne en meer passende visuals. op de oude site stonden namelijk natuurlandschappen. Deze hebben we nu weggelaten in voorkeur voor fotos van mensen of kunst passend bij de historie van de organisatie.

Door de tussenkomst van Covid-19 (Corona) heeft de site in zijn ontwikkeling helaas vertraging opgelopen. Maar uiteindelijk is het resultaat er niet minder op geworden.

Orpheus nederland screenshot
Comment

COC Eindhoven.nl

COC Eindhoven, mijn tweede thuis. De oude website was na een flink aantal jaren redelijk verwaarloosd. Te veel mensen hadden toegang gekregen waardoor er geen controle meer was op de installatie van plugins etc.
Hierdoor werd de website rampzalig in technisch onderhoud. De site was langzaam, crashte vaak en had ook nog eens veel informatie die outdated was en slecht te vinden.

Ik heb t op mij genomen de website helemaal te herdoen. Ik heb een kopie van de huige site genomen, want in de kern klopte de meeste informatie nog wel. Heb alles gestript wat er uit kon, ik heb daarbij meer dan 70% van de plugins verwijderd, 40% aan paginas verminderd, en de laadsnelheid letterlijk met meerdere seconden verbeterd.

Een nieuwe frontpage bebouwd, likje verf. en alle paginas nagelopen en gezorgd dat deze helemaal in moderne standaard zijn voor zien van een mooie en responsive weergave.

Na vele maandn werk. Veel overleg met andere teams en mensen mocht het resultaat dan ook wel meer dan naar tevredenheid zijn. zelfs nu de site live staat ben ik nog bezig met nieuwe bijwerkingen om SEO te optimaliseren en om te zorgen dat alles vlekkeloss blijft werken.

 

COC Eindhoven Website
Comment

2019 Manifestations.com

2019 manifestations

Via Via Kreeg ik te horen dat Viola de organisatrise van manifestations een evenement tijdens de DDW (dutch design week) Hulp nodig had met haar website.
Ze had zelf al erg veel voor elkaar kunnen krijgen, en samen met de hulp van een designer was het allemaal er ook fantastisch uit komen te zien.

Helaas om de site helemaal perfect te maken heb je soms wel de kennis van een ontwikkelaar nodig.
Bij het maken van de vertalingen word namelijk gebruik gemaakt van zogenoemde shortcode tags. dit zijn kleine stukjes tekst die code triggeren om te laten werken.
Voor de meeste mensen is dit vaak erg lastig omdat het ten eerste vrij precies komt en ten tweede vaak erg gek is om te lezen, het is immers bijna code.

Samen met Viola heb ik gekeken naar wat haar wensen waren en wat ik voor haar kon betekenen.
Het is uiteindelijk dus gelukt om de site op tijd tip top in orde te brengen.

Comment

a Postcard for You

A Postcard for You

Tyler, een goede vriend van mij uit amerika die ik al vele jaren ken, is een verfijnd fan van de traditionele kunst van het postcrossen. Hierbij stuur je kaarten naar mensen van over de hele wereld.
soms mensen die je kent maar vaak ook naar nog onbekende vrienden.

Hij heeft heel lang een "website uit blik" gebruikt om zijn avonturen nog bij te houden. Maar ik gunde het hem wel een echte website te hebben. Deze heb ik dan ook voor hem gemaakt en als geschenk aangeboden.
Helemaal verrast hierdoor maar zeker niet op een vervelende manier ontving hij de website met open armen. Nu post hij dagelijks zijn nieuwe kaarten op zijn blog

 

Al zijn mooie kaarten kun je zien op Apostcardforyou.com

Comment

Top-Opleidingsplaatsen.nl

Tijdens mijn werkzaamheden bij Breen Services ben ik ook verzocht de website van Top Opleidingsplaatsen te voorzien van een nieuwe look and feel. Het moest Strak, modern en warme site worden. Hierin is denk ik wel echt een doel behaald. Met een donkerrode kleur als uitgangspunt en strakke vlakke vormgeving heeft het zijn doel wel degelijk behaald.

 

 

Comment

X-ander.nl

 

Lang verhaal kort. Een vriend wou graag Recenties gaan schrijven over van allerlei hobbies in zijn leven. Wie ben ik dan om hem dat te ontnemen. sterker nog om het voor hem mogelijk te maken Heb ik voor hem een websitje gemaakt waar hij dat helemaal zelf kan.

Inmiddels is deze site offline


Inkoop – Pawn.nl

PAWN.NL

Twee goede vrienden en tevens enthousiaste ondernemers hadden wat troubles met hun website. Ik ben hun te hulp gesprongen en heb hun hele website onder de schop genomen. Hierbij is dit prachtige resultaat naar voren gekomen: een rustige duidelijke en strakke website.

Door strakke SEO wordt deze website dagelijks door een kleine honderdtal bezoekers gevonden en is de winkelbekendheid gestegen in de omgeving. Iets wat voor een kleine ondernemer van onmeetbare waarde is.

Bekijk het zelf op : Pawn.nl


AutiRoze (.nl)

Coordinator Eindhoven

In februari van 2017 ben ik, samen met ene leuk clubje andere vrijwilligers van COC Eindhoven met een maandelijks café speciaal voor mensen met autisme binnen de LHBT gemeenschap. Deze bijzondere avond is genaamd AutiRoze en word maandelijks gehouden in Pand54. Ik organiseer voor deze avonden altijd leuke activiteiten zoals meedentanks, BBQ's en Spelletjesavonden.

Deze avonden hebben als doel mensen een prikkelarm en laagdrempelige mogelijkheid te geven om met andere LHBT'ers met autisme te leren kennen, van elkaar te leren en om ook gewoon een leuke tijd te ervaren.

Website

In samenwerking met AutiRoze Nederland om een netwerk voor deze mensen op te zetten en om deze samenwerking te verduidelijken heb ik de website AutiRoze.nl gemaakt. een website met een simpele, duidelijk en strake vormgeving. Ontworpen met het idee dat deze prikkelarm moest zijn en zijn boodschappen zo duidelijk mogelijk moest overbrengen.

Het resultaat is dan ook iets waar ik met veel trots aan heb gewerkt. Ook de avonden zelf zijn erg goed bezocht en mensen hebben het er naar hun zin.

Coordinator Discord en Landelijk team

In 2021 ishet team van AutiRoze dusdanig groot geworden dat er met een paar mensen een landelijk team op gezet is. Dit clubje doet het overzicht bewaren tussen de lokale partijen, beheerd de website en sociale media en zorgt voor de belangenbeharteging.

Daarnaast is door de Covid-19 pandemie de Discord chat weer levendig geworden. Samen met iemand anders doe ik het coordinatorschap daarvan.

Autiroze – Voor LHBT ’s met autisme

Opeb Coffee Dommeldal

Open Coffee Dommeldal

Open Coffee Dommeldal is een samenwerking tussen ondernemers. Via mijn werk bij breen Services is mij gevraagd om een levendige website te maken die ze zelf bij kunnen houden. Hier is gekozen voor een wordpress oplossing met op maat gemaakte onderdelen zoals een plug-in en aangepast thema.

Tevens heb ik de klanten uitgebreid uitgelegd hoe ze de site kunnen gebruiken, dit stukje training geeft veel vertrouwen bij de gebruiker