Portfolio Category: Werk

Orpheus Nederland

Orpheus Nederland is een kleine organisatie voor een niche doelgroep, Dat betekend dat deze doelgroep vaak ook lastig bereikbaar is.
Toen ik hun website voor het eerst tegen kwam zag ik dat deze al lang geen onderhoud had gehad en door de jaren heen erg rommelig was geworden. Ik heb toen contact met hen gezocht en aangeboden om samen met hun een nieuwe site te maken. Dit kwam voor hun toen als geroepen. We hebben goed gekeken naar wat nog nodig was aan informatie van de oude site, deze heb ik nu meer gestroomlijnd weergegeven. Ook hebben we gekeken naar moderne en meer passende visuals. op de oude site stonden namelijk natuurlandschappen. Deze hebben we nu weggelaten in voorkeur voor fotos van mensen of kunst passend bij de historie van de organisatie.

Door de tussenkomst van Covid-19 (Corona) heeft de site in zijn ontwikkeling helaas vertraging opgelopen. Maar uiteindelijk is het resultaat er niet minder op geworden.

Orpheus nederland screenshot
Comment

Regionaal Autsime Centrum

Sinds 2020 ben ik werkzaam bijhet regionaal Autisme Centrum in Helmond. Hier ben ik verantwoordelijk voor voor een aantal zaken. Onder andere user en device managment, Support geven en heb ik een trainende rol naar medewerkers.

Deze portfolio entry vereist nog herziening

Comment

Top-Opleidingsplaatsen.nl

Tijdens mijn werkzaamheden bij Breen Services ben ik ook verzocht de website van Top Opleidingsplaatsen te voorzien van een nieuwe look and feel. Het moest Strak, modern en warme site worden. Hierin is denk ik wel echt een doel behaald. Met een donkerrode kleur als uitgangspunt en strakke vlakke vormgeving heeft het zijn doel wel degelijk behaald.

 

 

Comment

Opeb Coffee Dommeldal

Open Coffee Dommeldal

Open Coffee Dommeldal is een samenwerking tussen ondernemers. Via mijn werk bij breen Services is mij gevraagd om een levendige website te maken die ze zelf bij kunnen houden. Hier is gekozen voor een wordpress oplossing met op maat gemaakte onderdelen zoals een plug-in en aangepast thema.

Tevens heb ik de klanten uitgebreid uitgelegd hoe ze de site kunnen gebruiken, dit stukje training geeft veel vertrouwen bij de gebruiker


logo breen services

Breen Services

Breen Services

Bij Breen Services heb ik de geweldige gelegenheid gekregen om mijn examenstage te mogen doen.
Hier heb ik gewerkt aan verschillende dingen en taken, onder andere het maken van websites met ASP.NET MVC

Ook heb ik hier de kans gekregen om mensen te helpen leren ontwikkelen en groeien.

In September 2016 heb ik hier dan ook mijn eerste contract gekregen als ontwikkelaar.

Buiten mijn projecten voor diverse tevreden klanten heb ik ook verantwoordelijk geweest voor een aantal belangrijke taken.

Ik ben een spin in het binnen het bedrijf, Ik weet van bijna alles wat er speelt wel wat af en kan dus ook overal bij helpen. Gaan we van kantoor verwisselen sta ik vooraan om te helpen met schilderen sjouwen en inrichten. zijn er dingen die uit gezocht moeten worden voor nieuwe servers, computers, of versiebeheer systemen zorgt Oscar voor alle inzichten en het juiste advies.

Voor klanten voer ik veel taken uit. Mijn focus ligt natuurlijk op het maken van mooie overzichtelijke websites. Maar er kan aan mij erg veel gevraag worden. Opzet, installatie van NAS bestandssystemen, uitzoeken van geschikte zakelijke laptops, telefoons en abonnementen en het alle vragen die je maar kan hebben op het vlak van support.

Binnen het bedrijf vervul ik een belangrijke rol als werkervaringsplek coach. Breen Services is namelijk een Sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zeldzame kans geeft om te komen leren en werken zonder dat je daarvoor een opleiding hoef te volgen. Zo kunnen mensen zonder opleiding ervaring op doen als werknemer, leren programmeren, leren werken in teamverband en allerhande zaken. Mijn taak is het dan ook om deze mensen goed te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om te werken, maar ik ben ook vaak het eerste aanspreekpunt als ze vragen hebben of als ze ergens mee zitten waar ze hulp bij nodig hebben of even hun ei kwijt kunnen.

Inmiddels werk ik al vele jaren met plezier hier, heb een vast contract en werk hier aan een betere toekomst voor mensen en mijzelf.


ChatteringStarling

Een van de interesante projecten die ik vanaf de grond heb mee helpen ontwikkelen is chatteringstarling, een platform waar je een overzicht ziet van over welke personen er veel “gekwettert” wordt. Mijn taken binnen het project hielden in dat ik mee dacht in de richting van het project en ik speelde een belangrijke rol in het ontwerp. Ook heb ik de servers ingericht en onderhouden.


Student Aan huis

Student aan huis

Als bijbaan heb ik mijn brede kennis over computers en de digitale wereld ingezet om mensen te helpen en er in wegwijs te maken. Dit heb ik gedaan bij Student aan Huis. een bekende naam bij nederlandse ouderen die geduldige en duidelijke uitleg nodig hebben.