Archieven: Portfolio

Britt Healing

Familie zijn de vrienden die je cadeau krijgt, Britt is dan ook een van mijn favoriete nichtjes. Toen ze mij vertelde dat ze stappen wou gaan maken richting een eigen onderneming schoot ik meteen te hulp. Dat zelfde weekend nog heb ik met haar de basis voor de website gemaakt.
Britt is een echt gevoelsmens, ze is helemaal 1 met haar emoties en haar sterke spirituele kant. Samen met haar gidsen helpt ze mensen om hun pad aar geluk weer terug te vinden. Dit doet ze doodmiddel van fijne gesprekken en ontspannend avonden die ze vibes noemt.

De website zelf is slechts een middel om te laten zien hoe mensen haar kunnen bereiken en hopelijk zullen veel mensen haar vinden. Iedereen verdient een beetje geluk in hun leven.

Britt Healing screenshot
Comment

Orpheus Nederland

Orpheus Nederland is een kleine organisatie voor een niche doelgroep, Dat betekend dat deze doelgroep vaak ook lastig bereikbaar is.
Toen ik hun website voor het eerst tegen kwam zag ik dat deze al lang geen onderhoud had gehad en door de jaren heen erg rommelig was geworden. Ik heb toen contact met hen gezocht en aangeboden om samen met hun een nieuwe site te maken. Dit kwam voor hun toen als geroepen. We hebben goed gekeken naar wat nog nodig was aan informatie van de oude site, deze heb ik nu meer gestroomlijnd weergegeven. Ook hebben we gekeken naar moderne en meer passende visuals. op de oude site stonden namelijk natuurlandschappen. Deze hebben we nu weggelaten in voorkeur voor fotos van mensen of kunst passend bij de historie van de organisatie.

Door de tussenkomst van Covid-19 (Corona) heeft de site in zijn ontwikkeling helaas vertraging opgelopen. Maar uiteindelijk is het resultaat er niet minder op geworden.

Orpheus nederland screenshot
Comment

Regionaal Autsime Centrum

Sinds 2020 ben ik werkzaam bijhet regionaal Autisme Centrum in Helmond. Hier ben ik verantwoordelijk voor voor een aantal zaken. Onder andere user en device managment, Support geven en heb ik een trainende rol naar medewerkers.

Deze portfolio entry vereist nog herziening

Comment

COC Eindhoven.nl

COC Eindhoven, mijn tweede thuis. De oude website was na een flink aantal jaren redelijk verwaarloosd. Te veel mensen hadden toegang gekregen waardoor er geen controle meer was op de installatie van plugins etc.
Hierdoor werd de website rampzalig in technisch onderhoud. De site was langzaam, crashte vaak en had ook nog eens veel informatie die outdated was en slecht te vinden.

Ik heb t op mij genomen de website helemaal te herdoen. Ik heb een kopie van de huige site genomen, want in de kern klopte de meeste informatie nog wel. Heb alles gestript wat er uit kon, ik heb daarbij meer dan 70% van de plugins verwijderd, 40% aan paginas verminderd, en de laadsnelheid letterlijk met meerdere seconden verbeterd.

Een nieuwe frontpage bebouwd, likje verf. en alle paginas nagelopen en gezorgd dat deze helemaal in moderne standaard zijn voor zien van een mooie en responsive weergave.

Na vele maandn werk. Veel overleg met andere teams en mensen mocht het resultaat dan ook wel meer dan naar tevredenheid zijn. zelfs nu de site live staat ben ik nog bezig met nieuwe bijwerkingen om SEO te optimaliseren en om te zorgen dat alles vlekkeloss blijft werken.

 

COC Eindhoven Website
Comment

2019 Manifestations.com

2019 manifestations

Via Via Kreeg ik te horen dat Viola de organisatrise van manifestations een evenement tijdens de DDW (dutch design week) Hulp nodig had met haar website.
Ze had zelf al erg veel voor elkaar kunnen krijgen, en samen met de hulp van een designer was het allemaal er ook fantastisch uit komen te zien.

Helaas om de site helemaal perfect te maken heb je soms wel de kennis van een ontwikkelaar nodig.
Bij het maken van de vertalingen word namelijk gebruik gemaakt van zogenoemde shortcode tags. dit zijn kleine stukjes tekst die code triggeren om te laten werken.
Voor de meeste mensen is dit vaak erg lastig omdat het ten eerste vrij precies komt en ten tweede vaak erg gek is om te lezen, het is immers bijna code.

Samen met Viola heb ik gekeken naar wat haar wensen waren en wat ik voor haar kon betekenen.
Het is uiteindelijk dus gelukt om de site op tijd tip top in orde te brengen.

Comment

a Postcard for You

A Postcard for You

Tyler, een goede vriend van mij uit amerika die ik al vele jaren ken, is een verfijnd fan van de traditionele kunst van het postcrossen. Hierbij stuur je kaarten naar mensen van over de hele wereld.
soms mensen die je kent maar vaak ook naar nog onbekende vrienden.

Hij heeft heel lang een "website uit blik" gebruikt om zijn avonturen nog bij te houden. Maar ik gunde het hem wel een echte website te hebben. Deze heb ik dan ook voor hem gemaakt en als geschenk aangeboden.
Helemaal verrast hierdoor maar zeker niet op een vervelende manier ontving hij de website met open armen. Nu post hij dagelijks zijn nieuwe kaarten op zijn blog

 

Al zijn mooie kaarten kun je zien op Apostcardforyou.com

Comment

Osfast- Oscar die presentatie geeft

WP-040 meetups

WP-040 Meetups

Tijdens een fanatiek middagje scrollen over een bekende socialmedia platform kwam ik een aankondiging tegen voor de WP-040 Meetup.
Even gekeken wat wat was ui pure interesse, en wat bleek het zijn maandelijkse informatie avonden over WordPress hier in Eindhoven.

Het is natuurlijk nooit verkeerd om je kennis nog wat uit te breiden, maar het is natuurlijk altijd leuker als je ook je kennis kan delen.
Ik besloot een keer te gaan kijken, en het was ook zeker een leuke interessante avond. er waren twee sprekers die wat kwamen vertellen over hun kennis en ervairngen in de wereld van websites, WordPress en marketing. super leerzaam, en ook super leuk.

An het einde van kwam een van de organisators op podium en kondigde aan dat ze nog opzoek waren naar hulp, een paar extra handjes met de organisatie.
Ik dacht nou kei leuk, dus heb me meteen bij Wendy aangemeld en mocht er bij.

Sindsdien ben ik dus hulpzaam bij de meetups. Ik ben er bij, heet mensen welkom, deel mijn kennis en leer van andere.
Raad je ook zeker aan hier een keer te gaan kijken als je interesse hebt in Websites en online marketing.

Comment

Top-Opleidingsplaatsen.nl

Tijdens mijn werkzaamheden bij Breen Services ben ik ook verzocht de website van Top Opleidingsplaatsen te voorzien van een nieuwe look and feel. Het moest Strak, modern en warme site worden. Hierin is denk ik wel echt een doel behaald. Met een donkerrode kleur als uitgangspunt en strakke vlakke vormgeving heeft het zijn doel wel degelijk behaald.

 

 

Comment

X-ander.nl

 

Lang verhaal kort. Een vriend wou graag Recenties gaan schrijven over van allerlei hobbies in zijn leven. Wie ben ik dan om hem dat te ontnemen. sterker nog om het voor hem mogelijk te maken Heb ik voor hem een websitje gemaakt waar hij dat helemaal zelf kan.

Inmiddels is deze site offline


Oscar Wouterse spreekt over autisme en werk

Gastspreker

Naast mijn enorme kennis en ervaring in de ICT, ben ik ook al jaren en jaren lerende over (mijn) autisme en heb hierdoor veel kennis, ervaring en kunde opgedaan. Door mijn goede verbale vermogen ben ik in staat om goed dingen uit te leggen en dat zelfs op een leuke manier te doen.

Samen met Saskia Sliepenbeek of Dana van Dungen van het Autisme Steunpunt geef ik geregeld lezingen over diverse onderwerpen. De ene keer over werken met mensen op het spectrum en wat voor toevoeging deze mensen kunnen bieden in een bedrijf of organisatie, en de andere keer over hoe wat kleine aanpassingen van docenten of ouders kunnen doen om veel levenskwaliteit te bieden aan hun studentenleven.

Sinds ik met hun lezingen geef is mijn netwerk enorm gegroeid en ben ik regelmatig ook spreker voor andere gelegenheden zoals Het fontys OSO