In februari van 2017 ben ik, samen met ene leuk clubje andere vrijwilligers van COC Eindhoven met een maandelijks café speciaal voor mensen met autisme binnen de LHBT gemeenschap. Deze bijzondere avond is genaamd AutiRoze en word maandelijks gehouden in Pand54. Ik organiseer voor deze avonden altijd leuke activiteiten zoals meedentanks, BBQ's en Spelletjesavonden.

Deze avonden hebben als doel mensen een prikkelarm en laagdrempelige mogelijkheid te geven om met andere LHBT'ers met autisme te leren kennen, van elkaar te leren en om ook gewoon een leuke tijd te ervaren.

Tevens werken we samen met andere AutiRoze teams van Nederland om een netwerk voor deze mensen op te zetten en om deze samenwerking te verduidelijken heb ik de website AutiRoze.nl gemaakt. een website met een simpele, duidelijk en strake vormgeving. Ontworpen met het idee dat deze prikkelarm moest zijn en zijn boodschappen zo duidelijk mogelijk moest overbrengen.

Het resultaat is dan ook iets waar ik met veel trots aan heb gewerkt. Ook de avonden zelf zijn erg goed bezocht en mensen hebben het er naar hun zin.

Autiroze – Voor LHBT ’s met autisme