Breen Services

Bij Breen Services heb ik de geweldige gelegenheid gekregen om mijn examenstage te mogen doen.
Hier heb ik gewerkt aan verschillende dingen en taken, onder andere het maken van websites met ASP.NET MVC

Ook heb ik hier de kans gekregen om mensen te helpen leren ontwikkelen en groeien.

In September 2016 heb ik hier dan ook mijn eerste contract gekregen als ontwikkelaar.

Buiten mijn projecten voor diverse tevreden klanten heb ik ook verantwoordelijk geweest voor een aantal belangrijke taken.

Ik ben een spin in het binnen het bedrijf, Ik weet van bijna alles wat er speelt wel wat af en kan dus ook overal bij helpen. Gaan we van kantoor verwisselen sta ik vooraan om te helpen met schilderen sjouwen en inrichten. zijn er dingen die uit gezocht moeten worden voor nieuwe servers, computers, of versiebeheer systemen zorgt Oscar voor alle inzichten en het juiste advies.

Voor klanten voer ik veel taken uit. Mijn focus ligt natuurlijk op het maken van mooie overzichtelijke websites. Maar er kan aan mij erg veel gevraag worden. Opzet, installatie van NAS bestandssystemen, uitzoeken van geschikte zakelijke laptops, telefoons en abonnementen en het alle vragen die je maar kan hebben op het vlak van support.

Binnen het bedrijf vervul ik een belangrijke rol als werkervaringsplek coach. Breen Services is namelijk een Sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zeldzame kans geeft om te komen leren en werken zonder dat je daarvoor een opleiding hoef te volgen. Zo kunnen mensen zonder opleiding ervaring op doen als werknemer, leren programmeren, leren werken in teamverband en allerhande zaken. Mijn taak is het dan ook om deze mensen goed te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om te werken, maar ik ben ook vaak het eerste aanspreekpunt als ze vragen hebben of als ze ergens mee zitten waar ze hulp bij nodig hebben of even hun ei kwijt kunnen.

2016-2020