Lentekriebels

Green trees nature

Dat jaarlijkse fenomeen waarbij dagen langer worden, meer licht onze helft van de planeet beschijnt en het collectieve libido naar ongekende hoogtes stijgt is weer aangekomen. Ik heb het hier natuurlijk weer over de lente.

Nu er weer mooi blad aan de bomen begint te groeien merk ik dat ik weer een reden heb om wat meer fotos te maken, vandaar ook de mooie bomen, Deze foto is gemaakt langs mijn fietsroute naar het werk, net voor de Dommel.

Een grote schoonmaak is nog gelukkig uitgebleven, maar grover onderhoud wordt nu uitbesteed aan de huishoudelijke hulp. Toch bereid ik me voldoende op dit seizoen: hooikoorts tabletten ingeslagen, de airconditioner alweer in de kamer staan en ook twee nieuwe korte broeken ten aanschaf genomen.

Aanstaande vrijdag is het koningsdag, nederlanders vieren dan de verjaardag van de monarch door met een deken op de grond te gaan zitten en hun oude rommel te verkopen. Voor buitenstaanders het meest vreemde fenomeen wat je kan bedenken en ik ben het daar helemaal mee eens. Desondanks is het voor nintendo collectors als ik een gouden tijd. Als je veel geluk hebt zijn op dit soort markten de pareltjes uit de 90’s te vinden. een oude Gameboy of net dat ene Nintendo 64 spel. Maar omdat ik al vrij veel van deze geldboompjes thuis heb liggen ga ik zelf de gelegenheid nemen om mijn spullen te verkopen.

Dat geld kan ik dan mooi weer investeren in een nieuwe TV, Want moet de aankomende lentebui en zomerstorm toch droog en vermakelijk doorkomen lijkt me.

vergeet niet je belastingaangifte te doen voor 1 mei.